De mooiste zwarte eettafels van Woonwinkel24.nl

Zwarte meubelen zijn dé trend vandaag in interieurland! De kleur zwart brengt rust aan in je ruimte en is prettig voor het oog. Omdat de kleur zo donker en strak is combineert het prachtig met fellere kleuren.

Denk bijvoorbeeld aan een prachtige bos met kleurrijke veldbloemen op je zwarte mangohouten eettafel. Of plaats een rustieke zwarte dressoir onder je speciale kleurrijke kunstwerk aan de wand. Door de zwarte kleur lichten de kleuren eromheen juist nog meer op!

Voor elke ruimte de juiste vorm en formaat

Iedere ruimte is anders en heeft zo zijn eigen functie. Woonwinkel24.nl heeft een ruim aanbod aan zwarte eettafels. Zo vind je op onze website dan ook jouw perfecte zwarte eettafel die de juiste vorm heeft voor jouw omgeving.

Zo hebben we onder andere de zwarte ronde eettafels beschikbaar in verschillende afmetingen. De zwarte ronde eettafel straalt zachtheid en gelijkwaardigheid uit. De tafel heeft geen hoeken en scherpe edges. Dit maakt de ronde zwarte eettafel ook bij uitstek geschikt voor een huishouden met kleinere kinderen!

Gelijkwaardigheid is ook een voordeel van de zwarte ronde eettafel. De tafel heeft geen kop en hierdoor ervaart men vaak een groter gevoel van gelijkwaardigheid en samenzijn. Met je gezin of je bezoek vorm je een ware eenheid aan tafel.  Zwarte ronde tafels zijn en blijven ideaal voor een kleine ruimte, omdat er relatief veel mensen omheen kunnen zitten. Iedereen kan bovendien goed bij de spullen die erop staan.

Een andere populaire zwarte eettafel vind je in de rechthoekige zwarte eettafel. Deze eettafel vind je bij ons vaak in 5 of 6 verschillende afmetingen. Woonwinkel24.nl heeft rechthoekige zwarte mangohouten eettafels van 160 cm lang maar ook van 240 of 260 cm lang. Zo heb je voor elke ruimte wel een passende zwarte tafel.

De populaire boomstamtafels hebben wij ook in ons assortiment. Deze unieke boomstambladen hebben een rechthoekige vorm maar tonen authentieke nerven en kleuren uit de doorsnee van de boom. Je haalt er echt een stukje natuur mee in huis!

Last but not least, dé ovale zwarte eettafel. Deze vorm in eettafels scoort heel hoog momenteel. Het trendplaatje ken je wel, een zwarte ovale eettafel met een mooie vaas met kleurrijke bloemen erop. Prachtig voor in je woonkamer. Je ziet ze ook voorbijkomen in kantoren en winkelpanden. Zwarte ovale eettafels bieden namelijk de ultieme combinatie van een ronde eettafel en een rechthoekige eettafel, ze zijn langwerpig in een zachte ronde vorm.

Voor elke ruimte de juiste vorm en formaat

Onze zwarte eettafels zijn beschikbaar met verschillende metalen onderstellen. Zo hebben we onderstellen en poten in een X-vorm, in een Y-vorm, een U-vorm maar ook hebben we metalen spinpoot onderstellen. Deze laatste zijn bijna niet aan te slepen. De spinpoot geeft je tafel namelijk een speelse en dynamische uitstraling. Een groot voordeel van de spinpoot onderstel is dat er vrije ruimte aan de buitenkanten van de tafels. Bij het aanschuiven van je stoel hoef je geen rekening te houden met poten die in de weg zitten.

De X, Y en U vormen geven de zwarte eettafels ieder hun eigen karakter. Welke je voorkeur geniet is puur een persoonlijke smaak.

Kwaliteit in materialen

Woonwinkel24.nl biedt de hoogste kwaliteit in materialen. Onze tafelbladen zijn van duurzaam en kwalitatief hoge houtsoorten gemaakt. Denk aan prachtige stevige tafelbladen van mangohout, eikenhout en acaciahout.

Onze robuuste zwartkleurige eettafels van acaciahout zijn gezandstraald. Door het zandstralen worden de accenten en houtnerven extra benadrukt, maar er worden ook 'nieuwe' naden & groeven gerealiseerd. Dit zorgt voor een levendig en stoer tafelblad.

De zwarte eettafels van Woonwinkel24.nl passen heel goed binnen een industriële inrichting. Maar ook in een modern en landelijk interieur komen ze tot hun recht. Door de zwarte kleur, de metalen onderstellen en het warme en rustieke hout maken onze zwarte eettafels een perfecte combinatie van het strakke modern en het warme landelijke. Een combinatie die binnen elk huishouden en bij ieder mens goed valt!

Combineer en inspireer

Bekijk ook onze zwarte bijzettafels of zwarte dressoirs voor een stijlvolle mix & match. Creëer meer rust binnen je interieur door dezelfde zwarte uitstraling in je meubelen terug te laten komen. Combineer en inspireer!


Eenvoudig online bestellen

Op Woonwinkel24 kun je eenvoudig je zwarte eettafel bestellen. Uiteraard wordt deze netjes op afspraak bezorgd. Naast het grote aanbod zwarte tafels hebben wij nog veel meer andere meubels in ons assortiment. Bijvoorbeeld een paar bijpassende zwarte kasten of stoelen. U kunt rekenen op een uitmuntende klantenservice die u graag helpt bij het maken van de juiste keuze. Is de keuze gevallen op een bepaald product maar wilt u toch iets meer informatie? Bel gerust en een van onze medewerkers staat u graag te woord. Uiteraard kunt u ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct online uw zwarte tafel bestellen.

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,-. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.