Leuk dat je bij ons bent! Woonwinkel24.nl is een complete webshop voor wonen. En het fijne is: we hebben ook een fysieke winkel. En eerlijk gezegd best een grote: in het centrum van Roosendaal in Brabant hebben we een woonwinkel van 2500m2. Daar kunnen we een deeltje van het assortiment plaatsen, zelfs op zoveel vierkante meter. Vandaar dat we deze webshop hebben. Je koopt dus bij een echte winkel en niet bij een zolderkamer-webshop. En dat is een fijne gedachte! 

Openingstijden winkel Roosendaal:
Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur

Telefoon web: 020-6110612


25 Jaar ervaring

We hebben 25 jaar ervaring. Dus je kunt erop rekenen dat de producten die je koopt goed zijn, op tijd worden geleverd en desgewenst voor je gemonteerd door onze eigen montagedienst. 

Vertrouwd
Woonwinkel24.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk.

Als je bij een webwinkel shopt met het Webshop Keurmerk heb je een aantal voordelen, zoals:

 • Duidelijkheid over kosten
  Je krijgt voordat je iets bestelt informatie over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzendkosten.
 • Achteraf betalen
  Je krijgt bij aankoop van een product de mogelijkheid het aankoopbedrag achteraf te betalen.
 • Bedenktijd
  Je krijgt een bedenktijd van 30 dagen. Als je binnen die tijd van je koop afziet, krijg je alle kosten binnen uiterlijk 30 dagen teruggestort. De kosten van een retourzending mogen wel in rekening gebracht worden.
 • Garantie via de webwinkel
  De webwinkel mag niet doorverwijzen naar een leverancier of fabrikant bij herstel of vervanging van een product. De webwinkel moet problemen rondom garantie dus zelf oplossen.
 • Klachtenbemiddeling
  Heb je een klacht en kom je er met de webwinkelier niet uit, dan bemiddelen Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Als deze klachtenbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leidt, kun je het geschil voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie.
 • Privacy
  Een webwinkel moet je vertellen wat er gebeurt met jouw persoonlijke gegevens. Hoe worden ze verzameld en waarvoor worden ze gebruikt? Je moet ook de mogelijkheid krijgen om bezwaar te maken tegen het verstrekken van je gegevens aan derden. Je e-mailadres mag alleen gebruikt worden voor commerciële mails wanneer je daar vooraf expliciet mee hebt ingestemd.


Meer dan 50.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Alles wat aanbieden, is op voorraad. We hebben door heel Europa grote magazijnen waar de producten staan. We leveren meer dan 50.000 meubels en accesoires uit voorraad. Je kunt dus snel en eenvoudig je huis opnieuw inrichten.

Adres Kantoor:
Woonwinkel24.nl
Weerenweg 13B
1161 AE Zwanenburg

Telefoon: 020 - 611 0612

Email: service@woonwinkel24.nl

Naam onderneming: Maison de France Den Haag B.V.

Handelsnaam: Woonwinkel24.nl

KvK-nummer: 34264028
BTW-identificatienummer: 817458591