Fauteuils

Woonwinkel24.nl heeft een zeer ruime keus aan fauteuils. Een comfortabele fauteuil is dé plek om tot rust te komen en even te ontsnappen aan de drukte van alledag. Woonwinkel24.nl heeft een uitgebreide collectie luxe fauteuils in alle soorten en maten, zodat je voor elke ruimte een geschikt exemplaar kan vinden.

Of je nu gaat voor een moderne uitvoering of voor een landelijk model: er zijn fauteuils in allerlei kleuren en materialen, elk met een eigen karakter.

Fauteuils voor elk interieur

Bij het selecteren van een fauteuil kijk je eerst goed naar je wensen. Van welke gemakken mag hij voorzien zijn? In welke ruimte wil je hem plaatsen, welke sfeer wil je neerzetten? In een industrieel interieur kan de warmte van cognac bull een mooie balans bieden. Of kies voor een stoel in kleurrijk fluweel voor een extra luxe uitstraling. Think out of the box, denk ook buiten je woonkamer. Een luxe zachte fauteuil kan jouw slaapkamer een upgrade geven, van slaapkamer tot boudoir?

Klik hier om naar de collectie fauteuils te gaan


Is ondersteuning een zeer belangrijke factor voor jou? Selecteer dan de elektrische fauteuils via de zoekfilters en bekijk hier de diverse keuze. Woonwinkel24.nl heeft ook fauteuils met een sit-up functie. Een functie die je ondersteunt bij het zitten en opstaan. 

Of je nu een landelijke en romantische stijl hebt of dat je een moderne en strakke inrichting wilt creëren. Wellicht ben je verliefd op de populaire Scandinavische en of industriële look. Voor alle interieurstijlen vind je hier jouw fauteuil als aanvulling op een sfeervol interieur.

De juiste fauteuil

Woonwinkel24.nl heeft een ruim aanbod in fauteuils. Comfort en ondersteuning zijn net zo belangrijk als de uitstraling. Voor al deze facetten bieden wij de hoogste kwaliteit, je hoeft bij ons nergens op in te leveren.

Zo hebben we fauteuils in verschillende duurzame materialen voor het ultieme zitgemak en houdbaarheid. Denk aan leder, kunstleder, stevige en zachte stoffen. Met behulp van onze zoekfilters vind je de fauteuil die bij jouw interieur past.

Je kunt kiezen uit een breed scala van onderstellen. Draaibare onderstellen gemaakt van mooie metalen of duurzame houtsoorten, onderstellen op wieltjes waarmee je de fauteuil met gemak kan verplaatsen. Maar ook stevige, vaste onderstellen behoren tot de keuzemogelijkheden.

Veel van onze modellen zijn zowel beschikbaar in elektrische als manueel verstelbare uitvoeringen. Voorzien van alle gemakken en mogelijkheden.

Selecteer via de zoekfunctie jouw kleurenpallet en je krijgt een sterke selectie voor jouw interieur en persoonlijk smaak.

Combineer en inspireer

Bekijk ook onze vloerkleden voor extra comfort rondom jouw relaxruimte. Een vloerkleed geeft de ruimte direct een warme sfeer. Combineer en inspireer!