Woonwinkel24.nl heeft een groot assortiment vloerkleden. Een heerlijke traktatie voor je voeten maar ook een echte sfeermaker in jouw ruimte. Maak je inrichting compleet met een zacht en karakteristiek vloerkleed van Woonwinkel24.nl.

Soorten vloerkleden

Woonwinkel24.nl heeft voerkleden in vele soorten en maten. Rechthoekige en ronde vloerkleden komen het meeste voor. Ze benadrukken vaak de vorm van de meubelstukken in een bepaalde ruimte door er mee te lijnen of juist compleet in contrast ermee. Vloerkleden voelen binnen een ruimte aan als een lekkere warme jas.

Ze maken ook een praktische en gekaderde speelplek voor kinderen. Je hebt ze in diverse printen, klassieke kleurcombinaties maar ook in effen kleuren. Laagpolig of hoogpolig. Met glans of met een wat mattere uitstraling. Voor elke functie een juiste match!

Woonwinkel24.nl heeft een groot assortiment in rechthoekige vloerkleden. Met rechthoekige vloerkleden accentueer je de vorm van een ruimte en kun je een kamer ook langer doen lijken. Speel hiermee binnen je woning en je zult enthousiast raken wanneer je ziet wat het met de ruimtelijke beleving doet.

Ronde vloerkleden geven een zachte touch aan een ruimte. Niet alleen door het zachte materiaal maar ook door de vorm, de cirkel breekt met alle hoeken en lijnen en zorgt zo voor een speelse dynamiek.

Materialen en kleuren

Wij hebben een divers scala aan materiaalsoorten binnen onze vloerkleden. Zo heb je keuze uit vloerkleden gemaakt van Bamboe zijde. Deze hebben een bijzondere mooie glans, zijn zacht maar tevens heel sterk.

Een mooie mix van wol, sisal en jute is een populaire optie. Dé perfecte combinatie voor een duurzaam en zacht vloerkleed.

Beginnen je voetjes al te tintelen? Bekijk ons aanbod en maak gebruik van de handige zoekfilters. Zo ook met de kleuren kom je snel dicht bij jouw wensen. Zo hebben we vloerkleden in ons assortiment met felle effe kleuren zoals geel en paars maar ook veel klassieke printen en warme, zachte aardse kleurcombinaties. Voor elke ruimte is er wel een match!

Interieur stijlen

Bij Woonwinkel24.nl vind je altijd een vloerkleed die binnen jouw ruimte en interieurstijl past. Of je nu een Scandinavisch, modern, landelijk of industrieel interieur hebt. Onze vloerkleden zijn op alle stijlen toepasbaar. Met de diversiteit aan vormen, materialen en kleuren die wij bieden kun je alle kanten op.

Hoe vind ik de juiste vloerkleed?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan vloerkleden? Onze website is er voor jouw gemak. Dus neem een kopje koffie of thee, ga rustig zitten en scroll door ons brede scala aan woonartikelen. Maak vooral ook gebruik van de filters en thema’s om zo dicht mogelijk bij je wensen te komen. Zo hebben we onze hoofdproducten gecategoriseerd naar soort. Aan de linkerkant van alle pagina's vind je een uitgebreide filterfunctie. Hier kun je je wensen invoeren en zo je zoektocht versnellen en vergemakkelijken. Voor vloerkleden kun je filteren op materiaal, soort vloerkleed, kleuren en prijs. Zo vind je snel de juiste vloerkleed!

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,-. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.