Geborsteld aluminium: het materiaal

Geborsteld aluminium is plaatmateriaal dat ook wel Dibond wordt genoemd. Dit materiaal bestaat uit drie lagen met een dikte van 3 millimeter. De lagen bestaan uit een harde binnen-kern en een dunne voor- en achterzijde. De voorzijde waar de afbeelding op wordt gedrukt/geprint heeft een dunne toplaag van aluminium met een geborsteld effect. Hierdoor komt de foto op een mooie, moderne manier tot zijn recht. U hangt de plaat op aan het stevig profiel (ophangsysteem) dat zich op de achterzijde bevindt. Onze aluminiumplaten zijn volledig getest op duurzaamheid en behouden hun kleur. De platen trekken niet krom, dit komt door de versteviging van het profiel op de achterzijde. Uw foto wordt perfect van kleur en met garantie geprint. Wij bieden u als enige in Nederland 5 jaar garantie op de aluminium plaat en op het printwerk. Ook voor advies in de keuze van het geschikte formaat of een eventueel ander materiaal bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Museumkwaliteit prints
  • 3 mm dik geborsteld aluminium, dus lekker stevig!
  • Geborsteld (als RVS) effect, mooi met felle kleuren
  • Geleverd met verstevigd ophangsysteem
  • Vergeleken met Canvas/Glicee een wat duurder product

Prints van topklasse!

Onze expertise op het gebied van prints op geborsteld aluminium is groot en ligt mijlenver voor op het aanbod van andere aanbieders. Alles, van het materiaal tot aan de inkt tot aan de kleur, is bij ons zo afgestemd dat wij u de beste geborstelde aluminiumprints van Nederland kunnen aanbieden. Wij werken daarom ook alleen met de meest hoogwaardige printers die er bestaan voor printen op geborsteld aluminium. Hierdoor verzekeren wij uw prints van topkwaliteit. Het effect van een afbeelding op geborsteld aluminium is speciaal te noemen, omdat het op een licht glimmende en ruwe ondergrond wordt geprint. Kleuren krijgen daarom een soort metallic effect. Omdat de ondergrond licht grijs is (aluminium is grijs van zichzelf) zullen de delen die bij een normale print op een witte ondergrond, de grijze kleur hebben van de aluminium ondergrond. Dit is een spectaculair effect!

Met een print van aluminium haalt u echt een bijzondere wanddecoratie in huis. Prints van topkwaliteit, dat verzekeren wij u!