Over de metaal collectie

Metaal schilderijen zijn met de hand gelaste schilderijen. Losse metalen delen zijn in lagen op- en aan elkaar gelast en zorgen voor een 3D effect. Vervolgens zijn de delen beschilderd, bewerkt en afgelakt ter bescherming. Doordat het schilderij volledig is voorzien van deze laklaag, geeft het niet af en blijft het in de huidige staat. Het schilderij heeft een industriële look, vanwege de licht-roestige uitstraling.
De collectie metalen objecten zijn kleurig, decoratief, makkelijk op te hangen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Deze past zowel in modern en klassiek, als in een wat landelijke sfeer. Het is een echte blikvanger in huis maar ook op kantoor. Compleet geleverd in doos met ophangsysteem.

Eigenschappen metaal schilderijen

  • Stoere uitstraling
  • Met de hand aan elkaar gelaste, losse echte metalen delen
  • Alle gelaste delen zijn beschilderd in diverse kleuren
  • Makkelijk op te hangen
  • Origineel voor in huis aan de muur

Formaten

De collectie metaal schilderijen en metalen objecten zijn verkrijgbaar in vele formaten. Van grote formaten van wel 2 meter breed tot kleinere van 80 centimeter breed.

Makkelijk ophangen

Ophangen van dit metaal schilderij is eenvoudig. Aan de achterzijde bevinden zich twee aangelaste 'oogjes'. Hieraan kun je het schilderij ophangen. Hou er wel rekening mee dat een metalen schilderij wat zwaarder kan zijn dan een canvas schilderij. Zorg er dus voor dat de schroeven in de muur stevig vast zitten!

Stenen muur

Wil je dit metaal schilderij op een stenen muur hangen? Gebruik dan een klopboor. Bor twee gaatjes in de muur, voorzie deze van pluggen en draai daar de schroeven in. Aan de schroeven hang je het schilderij op.

Garantie

Bij Alleschilderijen.nl krijg je op alles garantie. Je hebt garantie op onze service, het transport en op je aankoop. We raden je aan je schilderij niet de gehele dag in de felle zon te hangen, dit om verkleuring te voorkomen. Daar kunnen wij uiteraard geen garantie op geven.