Schilderij Lavendelvelden 2 - glasschilderij

Schilderij Woman in red dress - glasschilderij

30 dagen niet goed, geld terug

Veilig betalen

Altijd eenvoudig terugsturen

Eigen bezorgservice

Schilderij Uit den ouden doos 4 - glasschilderij

Schilderij Uit den ouden doos 4 - glasschilderij

Schilderij Golden gun - glasschilderij

Schilderij Golden gun - glasschilderij

Schilderij Woman in red dress - glasschilderij

Dit schilderij is met hoogwaardige en kleurvaste inkt op acrylglas geprint. Acrylglas is ook bekend als plexiglas®, dat is een beschermde merknaam. Aan de achterzijde is het voorzien van een blokfolie, waardoor er geen licht doorheen komt. Het heeft een prachtige heldere uitstraling, waardoor kleuren erg mooi uitkomen.
Je kunt kiezen uit 2 formaten
  • 60 x 90 cm / 90 x 60 cm / 5 mm dik
  • 80 x 120 cm / 120 x 80 cm / 5 mm dik
Ophangsysteem Dit schilderij op acryl glas wordt inclusief ophangsysteem geleverd. Het ophangsysteem bestaat uit vier aluminium afstand-houders die aan de buitenzijde van het schilderij zitten. Er zijn twee afstand-houders onder en twee afstand-houders boven. Garantie Op dit schilderij heb je 5 jaar garantie op kleurechtheid en materiaal. Je haalt een prachtig product in huis! Opvallend aan dit product De helderheid van de foto en het hoogwaardige materiaal. Verpakking en bezorging Dit acryl glasschilderij wordt goed verpakt bij je aangeleverd door een geselecteerde koerier. De koerier maakt een bezorgafspraak met je op de door jou gewenste dag. Je hoeft dus niet onnodig thuis te blijven en wij leveren ook niet bij de buren af. Dat is wel zo prettig! Over ons We leveren al ruim 15 jaar schilderijen in vele genres aan particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is opgericht uit liefde voor kunst en mooie wanddecoratie. We maken met veel plezier eigen collecties. We leveren altijd voordelig: direct vanuit ons depot naar jou. We stellen de klanttevredenheid centraal: altijd 5 jaar volledige garantie, altijd recht op retour en altijd de laagste prijs.
€ 109,00
Beschikbaarheid: Check de Levertijd
SKU
MDF02552

Formaten
Veel van onze schilderijen voor jouw zijn er in verschillende maten. Je kunt je maat kiezen bij de ronde cirkeltjes onder de prijs.

Materiaal

  • Dit schilderij is conform de nieuwste EU-regelgeving vervaardigd, met gifvrije inkten.
  • We bieden schilderijen in diverse soorten materialen: acrylglas, gehard glas, geborsteld aluminium, metaal, olieverf, dibond en meer. In de titel en de opties van het schilderij staat dit aangeven.

Duurzaamheid

  • Dit schilderij is van duurzame materialen vervaardigd.<.li>
  • Volledig cradle-to-cradle recyclebaar.

Onderhoud
Het schilderij behoeft geen onderhoud. Als je eventueel toch wat stof wilt weghalen, doe dit dan met een luchtige droge doek, zodat je niet krast.

Wijze van levering
Dit schilderij wordt bij u thuis geleverd.

Klaar om op te hangen
Het schilderij wordt inclusief ophangsysteem geleverd en een eventuele ophang of montage instructie.

Meer informatie
Beschikbare formaten: 90 x 60 cm / 120 x 80 cm
Thema: Art-prints
Kleuren Multi-kleuren
Materiaal: Acrylgas / PLexiglas Schilderij
Levertijd product 5-7 werkdagen