Bijzettafels

Woonwinkel24.nl heeft bijzettafels in alle soorten en maten. Je kunt kiezen voor een enkele bijzettafel maar ook voor een set van 2 of 3. De combinatie van verschillende hoogtes en afmetingen geeft een speels effect aan je interieur.

Bijzettafels voor elk interieur

Voor elk interieur heeft Woonwinkel24.nl de juiste bijzettafels. Je kunt je huidige interieur aanvullen met bijzettafels uit dezelfde stijl. Maar voelt je inrichting een beetje vlak en wil je je interieur prikkelen? Een klein beetje kietelen als het ware? Kies dan voor een bijzettafel met een net iets andere uitstraling.

Een bijzettafel is geen hoofdmeubel, het is niet het meubelstuk wat je inrichting en sfeer bepaalt. Het is een praktische aanvulling, een multi-inzetbaar meubelstuk die je overal kunt plaatsen waardoor de sfeer juist een upgrade krijgt. Versterk of prikkel je interieur met een bijzettafel uit ons assortiment.

Word opnieuw verliefd op je Scandinavische, romantische, moderne, landelijke, of industriële interieur. Of een combinatie van deze stijlen. Combineer en inspireer!

De juiste bijzettafel

Woonwinkel24.nl heeft een ruim aanbod bijzettafels. Wij bieden een grote variëteit aan kleuren, materialen, soorten en maten. Met onze zoekfilters selecteer je heel makkelijk binnen de kaders van je wensen. Zo hebben we bijzettafels met bladen van diverse duurzame houtsoorten. Denk aan mangohout, eikenhout en gerecycled teakhout.

Onderstellen gemaakt van mooie en stevige metalen of onderstellen doorlopend in dezelfde houtsoort. Vierkant, rond en ovaal vorm. We hebben sets van 2 of 3 tafeltjes waarmee je direct een speels effect creëert in die ene hoek of zitkamer.

Een set van 3 bijzettafels maakt ook een creatieve en speelse salontafel. Stel de zoekfuncties in op jouw kleurenpallet en je vindtocht wordt een stuk makkelijker, sneller en leuker!

Combineer en inspireer

Bekijk ook onze vloerkleden. Plaats een kleurrijk en zacht vloerkleed onder je bijzettafels en geef je plek een extra warme verdieping. Combineer en inspireer!

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,-. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.