Jouw woning verdient het om te mogen stralen! Kies zelf voor wat er meer licht mag krijgen. Welk stukje, hoekje, welke ruimte maar ook met welk doel je ergens licht wilt laten schijnen.

Zo heb je praktische en gerichte verlichting voor het lezen en werken. Verlichting voor aan de wand om je schilderijen uit te lichten of sfeerverlichting in de slaapkamer; goede verlichting met een romantische tint. Voor elke ruimte heeft Woonwinkel24.nl de passende verlichting voor jou!

Soorten verlichting

Het assortiment van binnenverlichting reikt van tafellampen tot plafondverlichting, van klein tot groot, helder tot zacht. Met onze zoekfilters gaat er binnen no-time een lampje branden! Hanglampen hebben een directe impact op de sfeer binnen je kamer. Het lichtbereik is hier vaak groot. Woonwinkel24.nl heeft een divers assortiment van grote en kleinere hanglampen.

Met plafondlampen bieden we een snelle basisverlichting. De keuze van je plafondlamp hangt af van de grootte van de ruimte en de sfeer die je wil creëren. Ons aanbod heeft zowel moderne als klassieke modellen.

Staande lampen oftewel vloerlampen bieden een ideale aanvulling op je lichtpakket. Het grote voordeel hier is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen.

Lampen kun je ook op je tafel of bijzettafel plaatsen. Hier maken we onderscheid tussen functionele lampen om in te kunnen lezen en lampen die zorgen voor sfeerverlichting. Deze tafellampen zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, met of zonder lampenkap, klein en groot, industrieel, klassiek en elegant.

Wandlampen worden zoals de naam al aangeeft aan de wand bevestigd. Een wandlamp is de oplossing om efficiënt om te gaan met kleinere ruimtes. Door zijn indirecte verlichting komt er direct een warme sfeer en je bespaart ruimte in de kamer doordat deze verlichting aan de wand bevestigd wordt.

Materialen en kleuren

Woonwinkel24.nl heeft een sterk assortiment van lampen. Geschikt voor je woonkamer, slaapkamer, badkamer. Kortom, voor elke ruimte hebben we een ruime keus aan verlichting. Bij verlichting gaat het niet alleen om het uiterlijk van het product, de lamp, maar vooral om wat het doet met zijn omgeving. De sfeer en het nieuwe licht waarin de kamer komt te staan.

Ons scala aan verlichting bevat mooie metalen en warme kleuren die jouw interieurbeeld zullen ophogen. Laat je inspireren door de diverse vormen en stijlen van lampen in ons assortiment.

Interieur stijlen

Bij Woonwinkel24.nl vind je altijd een lamp die binnen jouw ruimte en interieurstijl past. Of je nu een Scandinavisch, modern, landelijk of industrieel interieur hebt. Onze lampen zijn op alle stijlen toepasbaar. Wel belangrijk om een extra lichtje te schijnen op het doel, een mogelijk thema, de bewuste ruimte en zijn indeling. Maar met de diversiteit aan vormen, materialen en kleuren die wij bieden kun je alle kanten op.

Hoe vind ik de juiste verlichting?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan lampen? Onze website is er voor jouw gemak dus neem een kopje koffie of thee, ga lekker zitten en scroll door ons brede scala aan woonartikelen. Maak vooral ook gebruik van de filters en thema’s om zo dicht mogelijk bij je wensen te komen. Zo hebben we onze hoofdproducten gecategoriseerd naar soort. Aan de linkerkant van alle pagina's vind je een uitgebreide filterfunctie. Hier kun je je wensen invoeren en zo je zoektocht versnellen en vergemakkelijken. Voor lampen kun je filteren op materiaal kap, materiaal lamp, soort lamp, kleuren en prijs. Zo vind je snel de juiste verlichting! Heb je een vraag over een bepaald product?

Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,- . Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.