Woonwinkel24.nl heeft een breed assortiment sidetables. De sidetable is wellicht één van de meest sjieke meubelstukken. Zet er een groot boeket bloemen op en je haalt direct de sfeer van een statig landhuis binnen.Sidetables hebben naast hun stijlvolle looks ook een praktische kant. Ze nemen weinig ruimte in maar bieden wel veel ruimte om spulletjes op te leggen, te showen maar ook in de lades op te bergen.

Bij binnenkomst leg je je sleutels en bril op je sidetable, hun vaste plekje. Je hoeft nooit meer laat te komen omdat je je sleutels kwijt bent. Hang er een spiegel boven en je hebt een snelle make-up check bij thuiskomst.

De sidetable kun je overal plaatsen. Geef je slaapkamer een sjieke upgrade en berg er je sieraden en accessoires in op. Plaats een sidetable naast of achter je bank. Zet daar een plant op en je hebt een mooie room divider. Hiermee creëer je ook rust en geborgenheid in je zithoek.

Sidetables voor elk interieur

Met een sidetable van Woonwinkel24.nl ontwerp je een gelaagde sfeer in je ruimte. Je schept ook ruimte om persoonlijke spulletjes uit te stallen die het interieur karakter geven.

Of je nu houdt van een Scandinavisch, romantisch of landelijk interieur. Of dat je voorkeur uitgaat naar een moderne of industriële stijl. Voor elke sfeer heeft Woonwinkel24.nl een geslaagde sidetable. Probeer ook stijlen te combineren voor een speelse dynamiek in huis.

De juiste sidetable

Woonwinkel24.nl biedt een grote variëteit aan kleuren, soorten en maten. Met onze zoekfilters selecteer je heel makkelijk binnen de kaders van je wensen.

Zo hebben we sidetables met bladen van prachtige duurzame houtsoorten. Denk daarbij aan mangohout, eikenhout en gerecycled teakhout. Onderstellen gemaakt van mooie en stevige metalen of doorlopend in hetzelfde hout. Woonwinkel24.nl heeft sidetables met en zonder lades. Lades zijn handig als je wat extra opbergruimte kunt gebruiken. Denk aan het opbergen van handschoenen en mutsen in de hal. Of een lade voor je manchetknopen en sieraden in de slaapkamer. Lades brengen rust voor het oog.

Combineer en inspireer

Bekijk ook onze spiegels voor een snelle make-up check wanneer je de deur uitgaat. Hang de spiegel boven je sidetable in de hal. De weerspiegeling geeft je het gevoel dat de ruimte 2x zo groot is. Speciaal voor de kleinere hal en gang dé ideale oplossing!

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,-. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.