Het aanbod van schilderijen binnen Woonwinkel24.nl is groots, zowel in aantallen als in kwaliteit.

Woonwinkel24.nl is 15 jaar geleden begonnen met het verkopen van schilderijen waardoor wij ook echt het grootste assortiment en de knowhow hebben opgebouwd binnen Nederland.

Soorten schilderijen

Woonwinkel24.nl heeft schilderijen in verschillende vormen en maten. Schilderijen worden met de dag populairder. Met een schilderij voeg je een beeld toe aan een bestaand interieur. Extra sfeer en gelaagdheid. Hier is het belangrijk om te kijken met welke ruimte je te maken hebt en welk gevoel je wilt creëren. We hebben een indrukwekkende collectie van prints in huis. Oude meesters, landschappen en natuur, bloemen en planten, dieren, mensen en portretten en nog veel meer andere thema’s hebben wij om te matchen met jouw wensen!

We hebben verschillende soorten schilderijen in materiaal maar ook in vorm. Onze rechthoekige staande schilderijen bijvoorbeeld hebben we in een groot en praktisch formaat van 80 x 120 cm maar ook in 100 x 150 cm voor wie echt indruk wil maken!

Ronde schilderijen zijn speels en creatief. Je hebt ze in het klein en groot, met een diameter van 60 cm tot maar liefs 140 cm. Je kunt er alle kanten mee op, voor elk vlak heb je wel een passende maat. Experimenteer ermee en probeer je eigen persoonlijke mix & match uit. Plaats op je muur enkele ronde schilderijen vanuit dezelfde thema of series. Het effect zal je verbazen. Zo leuk kan het zijn!

Materialen en kleuren

Woonwinkel24.nl heeft de meest uiteenlopende materiaal keuze voor je schilderijen. Laten we beginnen met de klassieke canvas schilderijen. Gewoon ouderwets op het doek. Nu trouwens populairder dan ooit! De canvas schilderijen worden op een houten frame gespannen van 4 cm dik en zijn bij levering direct klaar om op te hangen. De kwaliteit is bijzonder goed door zijn zeer hoge resolutie. De prent komt echt tot leven aan je wand!

Heb je een wat strakker interieur en wil je gaan voor iets meer moderner. Bekijk dan onze schilderijen op geborsteld aluminium. De schilderijen op geborsteld aluminium geven een moderne uitstraling en worden geleverd op een U-profiel ophangsysteem. Met dit systeem hangt het schilderij met 1 tot 2 centimeter van de wand af. Dit brengt wel een heel mooie en bijzondere diepgang in het beeld en de ervaring. Het schilderij zweeft voor de muur.

Glasschilderijen passen goed in elk interieur, of je nu een moderne stijl hebt of een klassieker interieur. De keuze van print bepaaldt het beeld en de sfeer binnen je interieur en het glas zorgt voor een glimmende en moderne feeling.

Interieur stijlen

Bij Woonwinkel24.nl vind je gegarandeerd jouw schilderij die perfect binnen jouw ruimte en interieurstijl past. Of je nu een Scandinavisch, modern, landelijk of industrieel interieur hebt. Naast de keuze van de prenten, de kleuren en de beelden, kun je ook je woonstijl vertalen met behulp van de materiaal keuze. Met de diversiteit aan afmetingen, materialen en kleuren die wij bieden kun je alle kanten op.

Hoe vind ik de juiste schilderij?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan schilderijen? Onze website is er voor jouw gemak. Dus ga er rustig voor zitten en scroll door ons brede scala aan woonartikelen. Maak vooral ook gebruik van de filters en thema’s om zo dicht mogelijk bij je wensen te komen. Zo hebben we onze hoofdproducten gecategoriseerd naar soort. Aan de linkerkant van alle pagina's vind je een uitgebreide filterfunctie. Hier kun je je wensen invoeren en zo je zoektocht versnellen en vergemakkelijken. Voor schilderijen kun je filteren op materiaal, breedte schilderij, thema, vorm, kleuren en prijs. Zo vind je snel de juiste schilderij!

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.