De mooiste zwarte salontafels op Woonwinkel24.nl

Zwarte meubelen zijn dé trend vandaag in interieurland! De kleur zwart brengt rust aan in je ruimte en is prettig voor het oog. Omdat de kleur zo donker en strak is combineert het prachtig met vollere kleuren.

Ken je dat? Wanneer je TV kijkt en wordt afgeleid door je omgeving? Dan is een zwarte salontafel precies wat je nodig hebt. De kleur zwart schiet niet omhoog, hij gaat juist naar beneden. Brengt rust in de zithoek en geeft het een stijlvolle en warme sfeer. Je zal voortaan in alle rust je favoriete programma’s kunnen bekijken. Of met je bezoek kunnen genieten van een gezellige middag.

Woonwinkel24.nl heeft een groot aanbod aan zwarte salontafels. Met behulp van de zoekfilters vind jij de salontafel die voldoet aan jouw wensen en méér. Woonwinkel.24 helpt je bij de vindtocht van jouw ideale zwarte salontafel!

Denk ook aan het plaatsen van een zwarte bijzettafel set als salontafel. Met 3 verschillende hoogtes en groottes van zwarte bijzettafels creëer je een speelse en mooie dynamiek in de zitkamer. Je kunt je salontafel op deze manier makkelijk opsplitsen wanneer je bezoek hebt.

Salontafels voor elke ruimte

Een zwarte salontafel geeft jouw zithoek stijl en elegantie. Het biedt rust en een warme sfeer. Een salontafel geeft je afzetruimte. Een plek, een blad, waar je drankjes en hapjes op kunt zetten. Je kan er een mooie vaas met bloemen opzetten.  Wellicht een paar mooie tafelboeken met prachtige wereldse foto’s.

Nu heeft Woonwinkel24.nl ook hele mooie zwarte salontafels met opbergruimte erin. Een zwarte salontafel met een of 2 lades waar je heel praktisch je spulletjes in kunt opbergen. Denk aan de afstandsbediening die je normaal gesproken eerst 5 minuten moet zoeken. Nu heb je daar een vaste plek voor, een vaste lade. Handig toch! Denk ook aan een opbergplek voor onderzetters of tijdschriften, je leesbril en opladers. Heel veel spulletjes die nooit meer een rommeltje zullen vormen voor het oog. Ruim op met Woonwinkel24.nl. Al 3000 mensen zijn je hierin voorgegaan en hebben met behulp van onze handige zoekfilters hun ideale zwarte salontafel gevonden!

Woonwinkel24.nl heeft de mooiste meubelseries. Vind je hier jouw ideale zwarte salontafel? Bekijk dan bijvoorbeeld de bijzettafel, dressoir of eettafel uit diezelfde serie. Op deze manier kun je thuis een stijlvolle en warme eenheid creëren. Wanneer dezelfde kleuren en materialen terugkomen binnen een ruimte zul je meer eenheid en sfeer ervaren in je huis. En van daaruit maak ja van een huis een thuis!

Het juiste materiaal

Woonwinkel24.nl heeft een ruim aanbod zwarte salontafels. Wij bieden een grote variëteit aan in materialen. Met onze zoekfilters selecteer je heel makkelijk binnen de kaders van je wensen. Zo hebben we zwarte salontafels met bladen die gemaakt zijn van diverse duurzame houtsoorten. Denk aan mangohout, acaciahout, eikenhout en gerecycled teakhout. Deze natuurbladen zijn vaak afgewerkt met een doorzichtige matte lak waardoor het hout goed beschermd wordt. De zwarte tafelbladen gaan zo jaren langer mee en maakt ze onderhoudsvrij!

Voor een wat meer modern en strakker interieur hebben wij zwarte salontafels gemaakt van metalen. Met een zwarte salontafel van top-tot-teen metaal breng je een vleugje industrieel binnen in jouw huiskamer. Een zwarte metalen salontafel kan de uitstraling van je gehele interieur bijsturen. De stijl wordt een stukje strakker en stoerder.

De charme van het onderstel

Verreweg de meeste onderstellen van onze zwarte salontafels bestaan uit poten of frames gemaakt van metaal. De zwarte onderstellen van metaal zijn veelal gelaagd met een zwarte poedercoating. De zwarte salontafels met frames zijn minimalistisch. Hier is de term ‘less is more’ dan ook op zijn plaats. De design van de frames zijn verschillend, hier heeft Woonwinkel24.nl een groot aanbod in.

Het minimalistische van de metalen salontafels maakt het des te mooier deze te combineren met andere spullen en meubelstukken. Het biedt ruimte voor andere stijlen zonder dat het geheel te vol wordt.

Ook hebben we zwarte salontafels met wieltjes als onderstel. Het voordeel van wieltjes onder je bijzettafel is dat je ze heel makkelijk kunt verplaatsen.

Zwarte tafelbladen in verschillende vormen

Zwarte tafelbladen in een vierkante, ronde en ovale vorm. Een zwarte ronde salontafel geeft weer een heel ander gevoel dan een zwarte salontafel met vierkant blad. Je kunt met een zwarte rechthoekige of vierkante salontafel strak in lijn met de vorm van de ruimte lopen. Of je kunt de lijnen wat breken door een ronde of ovale zwarte salontafel te plaatsen.  Hiermee creëer je meer speelsheid in de uitstraling. We hebben ook sets van 2 of 3 zwarte tafeltjes waarmee je direct een dynamisch effect creëert in die ene hoek of zitkamer.

Combineer en inspireer

Bekijk ook onze zwarte eettafels of zwarte dressoirs voor een stijlvolle mix & match. Creëer meer rust binnen je interieur door dezelfde zwarte uitstraling in je meubelen terug te laten komen. Combineer en inspireer!

Eenvoudig online bestellen

Op Woonwinkel24 kun je eenvoudig je zwarte salontafel bestellen. Uiteraard wordt deze netjes op afspraak bezorgd. Naast het grote aanbod zwarte tafels hebben wij nog veel meer andere meubels in ons assortiment. Bijvoorbeeld een paar bijpassende zwarte kasten of stoelen. U kunt rekenen op een uitmuntende klantenservice die u graag helpt bij het maken van de juiste keuze. Is de keuze gevallen op een bepaald product maar wilt u toch iets meer informatie? Bel gerust en een van onze medewerkers staat u graag te woord. Uiteraard kunt u ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct online uw zwarte tafel bestellen.

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,-. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.