Woonwinkel24.nl is 15 jaar geleden begonnen met het verkopen van schilderijen waaronder ons nieuwste product: ronde schilderijen. Deze ronde schilderijen zijn gemaakt van Alu-dibond. Alu-dibond is een plaatmateriaal wat uit drie lagen bestaat. Twee witte lagen aan de buitenkant met een zwarte kunststof kern. De plaat is 3 mm dik en is lekker stevig en buigt niet door.

Onze ronde schilderijen verkrijgbaar in 5 formaten:

  • 60 cm
  • 80 cm
  • 100 cm
  • 120 cm
  • 140 cm

Je kiest makkelijk jouw formaat op de productpagina.

Met een rond schilderij voeg je een uniek beeld toe aan een bestaand interieur. Extra sfeer en gelaagdheid. De ronde vorm zorgt voor een mooi ander beeld dan de "standaard" rechthoek van de meeste schilderijen.
Wij hebben vele thema's op ronde schilderijen. Hier is het belangrijk om te kijken met welke ruimte je te maken hebt en welk gevoel je wilt creëren. Oude meesters, landschappen en natuur, bloemen en planten, dieren, mensen en portretten en nog veel meer andere thema’s hebben wij om te matchen met jouw wensen!

Plaats op je muur enkele ronde schilderijen vanuit dezelfde thema of series in bijvoorbeeld twee verschillende formaten. Het effect zal je verbazen. Zo leuk kan het zijn!

Onze ronde schilderijen worden gratis bezorgd en geleverd met een eenvoudig op te plakken ophangsysteem. Dit bevestig je eenvoudig aan de achterzijde van het product. Lees wel even de instructie door, dan weet je zeker dat je het goed bevestigd.

Naast de keuze van de prenten, de kleuren en de beelden, kun je ook je woonstijl vertalen met behulp van de materiaal keuze. Met de diversiteit aan afmetingen, materialen en kleuren die wij bieden kun je alle kanten op.

Wij leveren onze ronde schilderijen binnen 5-7 werkdagen, maar meesteal worden ze eerder bezorgd, afhankelijk van de drukte.

Hoe vind ik de juiste schilderij? Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan schilderijen? Onze website is er voor jouw gemak. Dus ga er rustig voor zitten en scroll door ons brede scala aan woonartikelen. Maak vooral ook gebruik van de filters en thema’s om zo dicht mogelijk bij je wensen te komen. Zo hebben we onze hoofdproducten gecategoriseerd naar soort. Aan de linkerkant van alle pagina's vind je een uitgebreide filterfunctie. Hier kun je je wensen invoeren en zo je zoektocht versnellen en vergemakkelijken. Voor schilderijen kun je filteren op materiaal, breedte schilderij, thema, vorm, kleuren en prijs. Zo vind je snel de juiste schilderij! Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies.

Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.