Glasschilderijen zijn betrekkelijk nieuw in Nederland. Het zijn schilderijen die volledig uit glas bestaan. Ze worden vervaardigd van gehard veiligheidsglas of van duurzaam plexiglas. Gehard glas is extra stevig, maar is erg zwaar. Plexiglas (Acrylglas) is veel lichter en daarom makkelijk op te hangen. Is alleen wel wat krasgevoeliger dan gehard glas.

Mooi effect en diepe kleuren

De luxe uitstraling van glasschilderijen zorgt voor grote populariteit. Alle glasschilderijen zijn mooi diep van kleur. Deze diepe kleuren worden behaald omdat onze glasschilderijen worden gemaakt met een hoogwaardige printer.

Europese kwaliteit

De glasschilderijen van woonwinkel24.nl zijn van Europese kwaliteit. Ze kenmerken zich door de al eerder genoemde diepe kleuren, maar ook door de dikte van het glas. Hierdoor gaan ze niet krommen en blijven ze altijd strak aan de muur. Glasschilderijen uit China zijn minder van kwaliteit en niet altijd is het gemaakt van gehard veiligheidsglas, ook al wordt dit wel beweerd.

Ophangen plexiglasschilderij

Alle onze plexiglasschilderijen worden op 5 mm plexiglas geprint. Bij elk plexiglasschilderij wordt een ophangsetje geleverd met 4 metalen afstandhouders. De pluggen en schroeven worden ook meegeleverd, je dient het schilderij zelf te monteren aan de hand van de instructies. Daarmee kun je het plexiglasschilderij gemakkelijk ophangen en geeft een zwevend effect voor de muur.

Altijd de voordeligste glasschilderijen

Bij woonwinkel24.nl heb je altijd de voordeligste plexiglasschilderijen. Want wij produceren zelf. Je kunt er dus ook van op aan dat de plexiglasschilderijen van glas die we op de site hebben staan, leverbaar zijn. En dat is wel zo fijn. Zie je elders exact het zelfde schilderij toch goedkoper? Meldt het ons dan. Zo blijven we altijd de goedkoopste van Nederland.

De grootste collectie glasschilderijen van Nederland

Met trots kunnen we je melden dat we de grootste collectie Europese kwaliteit plexiglasschilderijen van Nederland hebben. We hebben meer dan honderd items. Je kunt zeker een plexiglasschilderij vinden dat aansluit bij je interieurwensen.