Woonwinkel24.nl heeft een breed assortiment boekenkasten. Een boekenkast wordt lang niet altijd alleen voor boeken gebruikt. Wissel af met mooie en dierbare spulletjes, een plantje en een fotolijst. De diversiteit in je boekenkast brengt je interieur echt tot leven en geeft een spiegeling van wie jij bent.

Voor elke stijl en elke ruimte hebben wij een passende boekenkast. Kies voor een strakke voor een efficiënte opslag van je boeken. Wil je ook je mooie accessoires showen? Kies dan voor een boekenkast met meer dynamiek. Zo hebben we ook boekenkasten oftewel vakkenkasten met een speelse gelaagdheid in de vakken. Je interieur krijgt hierdoor een levendige en warme uitstraling.

Boekenkasten voor elk interieur

Van welke stijl je ook houdt, wij hebben boekenkasten in alle stijlen en designs. Of je gaat voor een landelijke of moderne sfeer. Voor alle smaken hebben wij de passende modellen. Van een warme en robuuste uitstraling naar slanke en strakke vormen. Boekenkasten kunnen je interieur stijl versterken of net die ene prikkel toevoegen waardoor je huidige stijl nog meer tot leven komt. Een must-have meubelstuk voor in je woonkamer!

De juiste boekenkast

Woonwinkel24.nl biedt een grote variëteit aan boekenkasten. Zo hebben we boekenkasten van metaal voor een stoere en industriële look. Maar ook gemaakt van verschillende duurzame houtsoorten zoals eikenhout en recycled teakhout. In wit geschilderd voor een frisse landelijke feeling of met de natuurlijke houtkleuren. Met onze zoekfilters selecteer je heel makkelijk binnen de kaders van je wensen.

Boekenkasten kun je op meerdere manieren inzetten. Woonwinkel24.nl heeft boekenkasten met een achtergrond maar ook open met doorkijk. Deze open boekenkasten maken hele leuke room dividers. Hiermee creëer je een aparte ruimte in je woon- of slaapkamer maar tegelijk behoudt je het contact en kun je vanuit beide ‘ruimtes’ genieten van je mooie spulletjes.

We hebben boekenkasten met deurtjes, lades of helemaal open. Of ga voor een combinatie van deze mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kast waarbij de onderkant bedekt is met deurtjes en de bovenkant open. Zo kun je ook je mappen en paperassen opbergen uit het oog. Hiermee breng je rust in je interieur. Ideaal toch!

Combineer en inspireer

Bekijk andere meubelstukken vanuit dezelfde serie. Combineer je boekenkast bijvoorbeeld met een dressoir of een salontafel. Zo zorg je voor een evenwichtig interieur. Combineer en inspireer!

Heb je een vraag over een bepaald product? Geef ons een belletje en wij staan je altijd vriendelijk te woord en geven je graag advies. Alle producten worden GRATIS bij je thuisbezorgd bij bestellingen vanaf €99,-. Vooraf nemen we contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen die ook jou schikt. Zo makkelijk is het! We staan voor je klaar, bel 020-6110612.